B/Yul 비율 (pronounced "biyul", the meaning for us is "Barcelona's rhythm") is a dance group from Barcelona. We're some friends (not professionals!!) who meet to dance and have fun, we really love k-pop! And K-pop bands are our hobby :D
We hope you all enjoy our dance covers and support us! ^^
THANK YOU. 감사합니다.

jueves, 4 de noviembre de 2010

Casting!!

Yay!! This post is going to be in Catalan, since we need to find a new member from Barcelona! :)



Hola~ xD

sóc la YunEun,
doncs com ja es va comentar, busquem una nova membre per B/Yul, ja que ens agradaria ser 5 membres actius a Barcelona (fins que torni la Vero, que serem 6 ._.)

Noies! Si us interessa, seguiu llegint! ^^

Pot participar tothom, només demanem dues coses!

1- Tenir disponibilitat per quedar dissabtes al matí a Drassanes, que és on tenim la sala d'assaig, de 10 a 12h ! (la sala s'ha de pagar entre totes)

2- Que ens enviis un video en el cual et presentis (nom, nick, edat, on vius, i els grups q t'agraden de kpop o idols, i si vols alguna cosa més de tu, tmb guay! (no cal dir que això no influència en el reusltat, cada una amb els seus gustos xD)) i en el video també hauràs de ballar! El que vulguis, mentre sigui kpop! Balls de noi i de noia, pot ser una sola cançó sencera, un remix.. com us vingui de gust!

Sobre el segon punt, no us menjeu molt la olla, pq ja podeu veure al youtube q no som dance machines ni molt menys, és simplement per tenir una idea, ja que no volem que el grup es retrassi amb algú de nivell molt baix! >< volem avançar! :D Ja us dic, el que valorem més és l'energia i passos definits!! que se sapiga què esteu ballant XD
energy energy ~~

Quan tingueu el video, podeu enviar-lo a byulgroup@gmail.com !
podeu o pujar-lo a youtube i enviar-nos el link o pujar-lo a algun servidor com megaupload, mediafire... i ja ens el descargarem!

També hem creat un evento al facebook per arribar a més gent!
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=158630770839808

Teniu fins el dia 30 de Novembre per enviar els videos!!
Direm els resultats el dia 1 de Desembre, a través d'un missatge massiu als 'invitats' a l'evento, i també el posarem aquí al blog, per assegurar que tothom s'entera, i després ja ens posariem en contacte amb la persona en concret!!

Crec que ja està, si teniu algun dubte o cualsevol cosa, ens podeu deixar un comentari aquí o posar-vos en contacte amb alguna de nosaltres, o a través del mail... com vulgueu!

Espero que us animeeeeeeeu!!! :D

Gràcies a toteeeees!! ♥

1 comentario:

  1. Anyeong B-Yul! :D

    Soc la Nana (una amant del KPOP també) i em va encantar el vostre ball de Bonamana al Saló! XD En aquell moment no savia qui éreu, però m'acabo de topar amb el vostre blog i he dit: LOL, si són elles o_o'' XD Em sembla genial que balleu les vostres cançons de KPOP preferides per així també donar a conèixer el KPOP a molta gent :D

    M'ha agradat molt el vostre blog! Us segueix-ho, d'acord?
    Un petó :D

    NANA

    ResponderEliminar