B/Yul 비율 (pronounced "biyul", the meaning for us is "Barcelona's rhythm") is a dance group from Barcelona. We're some friends (not professionals!!) who meet to dance and have fun, we really love k-pop! And K-pop bands are our hobby :D
We hope you all enjoy our dance covers and support us! ^^
THANK YOU. 감사합니다.

jueves, 25 de marzo de 2010

Vero

Nom: Vero
Data de naixement: 06/12/1985
Altura: 1,66cm
Grup sanguini: O+
Localitat: La Llagosta
Estudi: Enginyeria Tècnica Informàtica de Gestió
Treball: becària informàtica XD
Color preferit: els colors fluor en plan videoclip de lollipop
Ídols: massaaaa!
2PM (Chansung, Wooyoung), MBLAQ(Seungho, GO), SHINee (Key), After School (Bekha, Gahee), f(x), Brown Eyed Girls (Narsha)
Altres grups: NEWS, Arashi, T-ara, SNSD, Kara...

Hi ha gent que em definirà com a tímida, però la majoria al•lucinaria amb aquesta definició i preferirien dir "tímida!? anda ya!" o directament dirien que estic boja XD.
M'encanta veure series i pelis i aquesta obsessió per les pel•lícules és una de les raons per les què vaig estar treballant a un cinema molt de temps.

Com que m'agrada molt el k-pop i volia ballar les coreos amb companyia, en quant vaig conèixer l'existència de B/yul vaig començar a insistir-hi "quan necessiteu algú, aviseu-me/si heu de fer una coreo amb algú més jo m'apunto". Al final va resultar que em trobava en el lloc adequat en el moment adequat i vaig proposar que em fessin un vídeo càsting per veure si trobaven que encaixava ;D.
I vaig aconseguir formar part del grup!! Encara que des del principi ja sabíem que seria una col•laboració curta, jo ja em sento part del grup i quan torni de la meva aventura després d'haver segrestat a algun 2PM, espero continuar al peu del canó.


1 comentario: