B/Yul 비율 (pronounced "biyul", the meaning for us is "Barcelona's rhythm") is a dance group from Barcelona. We're some friends (not professionals!!) who meet to dance and have fun, we really love k-pop! And K-pop bands are our hobby :D
We hope you all enjoy our dance covers and support us! ^^
THANK YOU. 감사합니다.

domingo, 20 de febrero de 2011

A year with B/Yul

I'm sorry, but this entry will be written in catalan, because it's our first language and I want to say a lot of things which I can't say really well in english. Thank you, everyone.

Doncs bé, com ja feia temps que no deia... EUNHEE AL TECLAT~!! <33 -le quita el polvo y las telarañas al blog-. Avui ha d'haver-hi una entrada aquí si o si, perquè avui és un día molt especial... 20/02/11, B/YUL FA OFICIALMENT UN ANY!!! -tira confetti i es fa una festa ella soleta-. I dic oficialment perquè B/Yul, tot i haver-se creat uns mesos abans, no va començar a ser "actiu" fins el febrer de 2010, i fem servir la data en la que vam aconseguir una sala per a assajar com a aniversari ~ Com molts ja sabreu, B/Yul va començar sent un petit projecte sortit d'un foro de Super Junior, on ens vam reunir cinc noies per a fer covers dels nostres grups preferits. La veritat és que hi havia la possibilitat de que la cosa no rutllés gaire bé, ja que al cap i a la fi cap de nosaltres es coneixia de RES (bueno, dues vivien juntes, però a part d'això ná de ná), però per sort no va ser així en absolut. Tot i que ens va costar una miqueta arrencar, B/Yul s'ha anat fent una cosa més i més gran i estem orgullosos de dir que hem aconseguit ser BONS (no professionals ni perfectes, però bons com a grup). Vam escollir la millor líder que podriem haver tingut, hi ha entrat gent al grup que l'ha animat molt més i que ha ajudat moltíssim, tots hem respectat els assajos i hem fet les coses quan tocava (tot i que a vegades algú es despista XDD) i hem funcionat molt bé com a grup. A més, també podem afirmar que hem fet moltes amistats i hem viscut molt bons moments no nomès amb B/Yul, si no també amb altres persones i altres grups que ens han tractat molt bé, com DoubleSTY, Ongaku no Girls, Bakuretsu Crew, GEC Dolls, SUPuu o F.Angels. MOLTES GRÀCIES A TOTS ^^

Si, sens dubte, han passat moltes coses desde que B/Yul va començar el seu camí, aquest camí en el que cada cop ens acompanyen més persones i on cada cop ens hi sentim més a gust, fent el que ens diverteix i el que ens encanta: ballar.

B/Yul és una part molt important de la meva vida (i de la de tots en el grup, m'atreveixo a dir), i sols pensar-ne em fa somriure com una tonta orgullosa dels seus companys.

PER MOLTS ANYS MÉS DE B/YUL, MOLTS MÉS SOMRIURES I MOLTS MÉS BALLS!!

Moltes gràcies a totes aquelles persones que han fet possible que B/Yul sigui el que és ara, especialment a tots aquells que han passat en cap moment de la seva vida pel grup: Artur, Meritxell, Carolina, Verònica, Balma, Jose, Mònica, Lidia i Sara.

I LOVE B/YUL!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario